Модерни и елегантни

Гаражни врати

Гаражни секционни врати

Секционните врати се отварят вертикално и са разположени под тавана, за спестяване на място. Благодарение на тази конструкция те предлагат максимално място в и пред гаража. Гаражните секционни врати могат да бъдат монтирани във всеки отвор на гараж и предлагат с до 14 см по-голяма ширина на светлия отвор за преминаване в сравнение с вратите с въртеливо-постъпателен ход. Освен това те са оптимално уплътнени от четирите страни с трайно еластични и устойчиви на атмосферни влияния уплътнения.


към гаражните секционни врати

Врати Berry с въртеливо-постъпателен ход

Класикът в областта на гаражните врати, от 1952 г. насам, предлага не само отлично съотношение цена-качество, но благодарение на голямото разнообразие пълнежи за врати също и възможността гаражната врата да се съгласува хармонично с архитектурата на къщата.


към вратите Berry с въртеливо-постъпателен ход

Гаражна ролетна врата RollMatic

Ролетните врати и автоматичните врати, прибиращи се под тавана се отварят вертикално и не се нуждаят от място  в гаража. Благодарение на конструкцията си те предлагат максимално място в и пред гаража. Формата на отвора на гаража е без значение при монтажа - правоъгълна, скосена, със сегментов или дъгообразен свод.


към гаражната ролетна врата RollMatic

Странични врати за гаражи

Страничните врати винаги са много практични, когато  трябва да се извадят бързо предмети от гаража, без да се отваря гаражната врата. Или когато поради липсата на достатъчно място пред гаража вторият автомобил е паркиран директно пред гаражната врата и блокира достъпа до нея. При Hörmann към почти всеки мотив и тип гаражна врата се предлага и подходяща странична врата. Така гаражната и пешеходната врата изглеждат хармонично.

към страничните врати за гаражи

Добри причини да изберете гаражните врати Hörmann

Марково качество от Германия

Марково качество от Германия

Продуктите с марка Hörmann се разработват и произвеждат във високо специализирани заводи.

Продукти за поколения наред

Продукти за поколения наред

Дългосрочни тестове в реални условия се грижат за създаването на технически усъвършенствани серийни продукти с Hörmann-качество.

Ориентирани към бъдещето

Ориентирани към бъдещето

Фирма Hörmann би желала да даде добър пример. По тази причина днес компанията покрива 100 % от енергийните си потребности с екологично чиста енергия.