Бързо движещи се врати

Бързо движещи се врати - със стандартно включено управление с честотен преобразувател

Бързо движещите се врати на Hörmann се прилагат като вътрешни и външни врати за оптимизиране на транспортния поток, подобряване на климата в помещението и пестене на енергия. Асортиментът на Hörmann включва вертикално и хоризонтално отварящи се, прозрачни врати с гъвкаво платно, също и в комбинация със секционни и ролетни врати, както и с мощните и лесни за поддръжка врати със спираловиден механизъм и гладки алуминиеви профили.

Понякога вратите допринасят значително за визията на търговските сгради. Също така те крият огромен потенциал за икономия на енергия – Информация относно амортизацията и допълнителното оборудване ще намерите в разработения от Hörmann компас за енергоспестяване.

Добри причини да изберете бързо движещите се врати Hörmann

Серийно предлагана сигурност

Серийно предлагана сигурност

Безконтактна сигурност

Вградената в страничните части защитна светлинна решетка контролира нивото на затваряне на платното до
височина от 2500 мм. Със защитната светлинна решетка се изпълняват изискванията за безопасност
съгласно DIN EN 13241-1.

Това прави излишно инсталирането на други механизми за тази цел (напр. защита на затварящия кант или фотоклетка). Възползвайте се от тази по-голяма сигурност и изключително удобната за монтаж и поддръжка бързо движеща се врата.
Оптимизирани работни процеси

Оптимизирани работни процеси

Серийно предлагана голяма продължителност на използване и голяма рентабилност

Управлението с честотен преобразувател облекчава механиката на вратата и гарантира тихо движение почти без износване.

Благодарение на високата скорост на отваряне и затваряне се оптимизират работните процеси и се редуцират загубите на топлина. Освен това, поради плавното задействане и спиране на вратата, се облекчава цялата механична част и същевременно се удължава многократно живота на съоръжението. При тежки изолирани врати движението на вратата се подпомага от пружини, а при бързо движещите се секционни врати Speed с вид окачване H и V - от неизносващи се противотежести.
Ефективна топлоизолация

Ефективна топлоизолация

Равномерно запълнени с пяна стоманени ламели

Горещо поцинкованите, двустенни ламели с пълнеж от твърд полиуретанов пенопласт осигуряват изключително добра топлоизолация. Вратите се доставят стандартно в цвят бял алуминий (RAL 9006). От външната страна
впечатлява финият профил на линии на повърхността Micrograin, а от вътрешната страна ламелите са с релефно щамповане Stucco.

По-добра топлоизолация благодарение на ThermoFrame

Отоплените халета се нуждаят от добре изолирани бързо движещи се врати. ThermoFrame разделя страничната част от сградата. Прекъснатият термомост, вкл. допълнителните уплътнения, подобрява топлоизолацията с до 15 % и се монтира лесно и бързо. При вратите с ламели с дебелина 42 мм и 67 мм ThermoFrame може да се поръча като опция. При вратите Iso Speed Cold 100 той вече е включен в доставката.
Трайно ясна видимост

Трайно ясна видимост

Предлагани като опция остъкления

Въпреки голямото натоварване в грубата индустриална среда остъклението Duratec гарантира максимална устойчивост на надраскване. Специално покритие на повърхността предпазва трайно остъклението от поява на драскотини и следи от почистване.

При изолираните врати 67 мм получавате алуминиевите рамки на остъкленията с прекъснат термомост и 3-ни остъкления. Изолираните врати 42 мм предлагаме с 2-но остъкление.

Благодарение на лайсните за задържане на стъклото от вътрешната страна дефектните остъкления се подменят много лесно и бързо.
SmartControl

SmartControl

С помощта на SmartControl можем по всяко време да извършим технически анализ на Вашето управление за бързо движещи се врати. В случай на съобщения за грешка имаме достъп до съществените данни посредством онлайн портал и често пъти можем бързо да отстраним грешката. Така пестите разходи поради по-малкото и по-кратки намеси на сервизния екип и печелите от по-малкото, съответно по-кратките интервали на прекъсване работата на съоръжението, тъй като износващите се части могат да бъдат подменени своевременно.

Каталози
Видео

Подов профил SoftEdge - Без поражения при сблъскване

Архитектурни консултации

Вие сте архитект и имате въпроси относно нашите продукти, проектирате и се нуждаете от консултация за различните модели, възможностите за комбиниране и индивидуално оформление? Или може би вече сте на етап строителна концепция и се нуждаете от техническа подкрепа и подробности по планираните строителни работи? Възползвайте се от трупаното в продължение на десетилетия ноу-хау ? нашите търговци ще Ви съпроводят и ще Ви консултират с удоволствие.

към консултации за архитекти