Индустриални секционни врати

Уникално широк асортимент от секционни врати

Секционните врати се отварят вертикално и по този начин осигуряват допълнително място пред и зад вратата. Секциите на вратата се прибират близо до тавана, вертикално над отвора или по продължение на покрива. Секционните врати от серия 50 от стомана, комбинация от стомана и алуминий или от алуминий впечатляват с уникално широкия асортимент, топ дизайна и сертифицираната безопасност. Секционните врати Compact подреждат отделните ламели вертикално една върху друга непосредствено зад щурца. Минималната дълбочина на вграждане е голямо предимство при халета с прозрачни куполи, остъклени покриви и фасади.

Понякога вратите допринасят значително за визията на търговските сгради. Също така те крият огромен потенциал за икономия на енергия – Информация относно амортизацията и допълнителното оборудване ще намерите в разработения от Hörmann компас за енергоспестяване.

Добри причини да изберете индустриалните секционни врати на Hörmann

Трайно ясна видимост

Трайно ясна видимост

Максимална устойчивост на надраскване

Вратите с остъклението от плексиглас DURATEC устояват на силното натоварване в грубата индустриална среда. Специално покритие на повърхността  предпазва трайно остъклението от поява на драскотини и следи от почистване.

Стандартно включено, без надценка, при всички секционни врати с остъкление с прозрачен плексиглас.

Ефективна топлоизолация

Ефективна топлоизолация

ThermoFrame

Отопляваните халета се нуждаят от добре изолирани врати. Индустриалните секционни врати Hörmann се предлагат като опция с ThermoFrame - Свързване на касата с прекъснат термомост за термично разделяне на касата и зида. Уплътнения от двете страни на вратата и двойно уплътнение в щурца предпазват от загуба на топлина, респ. на охлаждане. Така увеличавате коефициента на топлоизолация до 21 %.

Практични решения

Практични решения

Вградена врата без праг

Вградената врата с изключително плосък праг от благородна стомана се грижи за улесненото преминаване на хора. При врати с ширина до 5500 мм прагът е с височина само 10 мм в средата и 5 мм в краищата си. Това намалява значително рисковете от спъване, както и преминаването на колела. При определени условия можете да използвате вградените врати на Hörmann без праг дори като евакуационни врати и за строителство без бариери.


Безконтактен контрол на вратата

Безконтактен контрол на вратата

фотоклетка с изпреварващо действие без доплащане

Индустриалните секционни врати Hörmann със задвижване WA 400 и ITO 400 са стандартно оборудвани със защита на затварящия кант с оптични сензори. Без доплащане можете да изберете и фотоклетката с изпреварващо действие VL 1 за безконтактен контрол на затварящия кант на вратата.

Каталози
Видео

Иновативната вградена врата без праг

Архитектурни консултации

Вие сте архитект и имате въпроси относно нашите продукти, проектирате и се нуждаете от консултация за различните модели, възможностите за комбиниране и индивидуално оформление? Или може би вече сте на етап строителна концепция и се нуждаете от техническа подкрепа и подробности по планираните строителни работи? Възползвайте се от трупаното в продължение на десетилетия ноу-хау ? нашите търговци ще Ви съпроводят и ще Ви консултират с удоволствие.

към консултации за архитекти