Прозрачното решение за всеки отвор за врата

Врати тип "летящо крило" и лентови завеси

Врати тип "летящо крило"

Врати тип "летящо крило" - Гъвкавото решение за врата

Гъвкавите врати тип "летящо крило" на Hörmann са конструирани за приложение във вътрешността на сгради, при стандартен трафик на електрокари. Те се доставят предварително сглобени за лесно монтиране. Вратата трябва да е с двойно по-голяма ширина и с 500 мм по-голяма височина от тази на транспортирания товар.

Лентови завеси

Завеси от ленти - минимални загуби на енергия

Гъвкавите завеси от ленти Hörmann са изключително подходящи за изгодно затваряне на големи отвори на халета. Здравите ленти от PVC затварят максимално плътно и се отварят само по ширината на превозното средство или на товара. По този начин загубите на температура се намаляват до минимум дори и при голяма честота на преминаване. Първокласната прозрачност на гъвкавите завеси от ленти подобрява навлизането на светлина и намалява разходите за осветление. Пригодени за приложение в производството на хранителни продукти или медикаменти, както и в нискотемпературните области.

Архитектурни консултации

Вие сте архитект и имате въпроси относно нашите продукти, проектирате и се нуждаете от консултация за различните модели, възможностите за комбиниране и индивидуално оформление? Или може би вече сте на етап строителна концепция и се нуждаете от техническа подкрепа и подробности по планираните строителни работи? Възползвайте се от трупаното в продължение на десетилетия ноу-хау ? нашите търговци ще Ви съпроводят и ще Ви консултират с удоволствие.

към консултации за архитекти