Врати за общи гаражи

Врати за общи гаражи - Много модели, едно качество

Оптимална рентабилност, трайна функционална и персонална безопасност, както и изключително спокоен ход, дори и при голяма честота на използване - това са отличителните белези на вратата за общи гаражи.

Вратата с въртеливо-постъпателен ход N 500 се предлага за двойни гаражи в частния сектор и за общи гаражи с до 25 паркоместа.

Накланящата се врата ET 500 се накланя само до 40 мм при отваряне и затваряне и поради това е оптимално решение за общи гаражи например също и при разположение на тротоара.
Конструкцията на плъзгащата се врата ST 500 се отличава освен това с малката дълбочина на вграждане в областта на щурца.

Секционната врата Speed с микропрофилирана повърхност повишава стойността на отвора за врата и също така е много бърза.

Вратите Berry със здравата си конструкция и лесното си обслужване са изключително подходящи за надеждно затваряне на гаражни клетки в общи гаражи. Разнообразните вентилационни отвори гарантират оптимално проветряване.

Ролетните врати и ролетните решетки
са изключително здрави благодарение на опростената си конструкция. Компактното навито платно се нуждае от малко място в областта на щурца. В ситуации с изключително малко място е възможен също и външен монтаж.
Всички типове врати взети заедно предлагат голямо разнообразие от мотиви и възможност за индивидуално оформление.

Добри причини да изберете вратите за общи гаражи Hörmann

Спокоен, тих ход на вратата също и при голяма честота

Спокоен, тих ход на вратата също и при голяма честота

Двойни ходови ролки в направляващата релса и монтирани на сачмени лагери направляващи ролки осигуряват плавно, тихо и абсолютно прецизно движение на вратата – дори и след продължително използване. Накланящата се врата ET 500 и плъзгащата се врата ST 500 са конструирани за продължителност на използване от мин. 250000 цикъла, а вратата с въртеливо-постъпателен ход N 500 с предлаган като опция усилен пакет пружини - за мин. 100000.

Конструктивно обезопасени от всички страни

Конструктивно обезопасени от всички страни

Откритата конструкция с безопасни разстояния между платното на вратата и сградата предлага надеждна защита от наранявания на пръстите при страничните кантове и долния кант. Специално оформен профил от EPDM защитава затварящия кант на крилото на вратата. При накланящата се врата ET 500 и при плъзгащата се врата ST 500 вградена фотоклетка обезопасява допълнително областта на отвора на вратата.

Тествана комбинация от врата и задвижване

Тествана комбинация от врата и задвижване

Всички врати за двойни и общи гаражи се тестват и сертифицират от независими, признати институти винаги в комплект със съответно подходящите задвижвания. Така се гарантира, че комбинацията от врата и задвижване ще работи безупречно и безопасно. Това е особено важно, когато вратата е монтирана в обществени зони, като например подземни и общи гаражи.

Практични вградени и странични врати

Практични вградени и странични врати

Вратите за двойни и общи гаражи се предлагат по желание и с практична вградена врата или с идентични на съответния мотив странични врати.
Разположението на вградените врати може да е вляво, вдясно или в средата. Горните автомати за врата са включени в стандартния обхват на доставката.

Радиосистема BiSecur със сертифицирана сигурност

Радиосистема BiSecur със сертифицирана сигурност

Двупосочната радиосистема BiSecur е ориентирана към бъдещето технология за комфортно и безопасно обслужване на задвижвания за гаражни и портални врати, задвижвания за външни и интериорни врати, осветление и други.

Тази разработена от Hörmann екстремно сигурна заключваща технология BiSecur със стабилен обхват без смущения Ви предлага сигурността, че никой не може да копира Вашия радиосигнал. Тя е тествана и сертифицирана от експертите по сигурността към Рурския университет, Бохум и независими институти за изпитвания.
Удобна проверка на позицията на вратата

Удобна проверка на позицията на вратата

Вече не се налага в дъждовно или ветровито време да стоите пред вратата, за да видите дали Вашата автоматична врата, прибираща се под тавана RollMatic OD се е затворила. При натискане на бутона цветът на LED-индикацията на дистанционното управление HS 5 BS Ви информира за позицията на вратата. По желание следващо натискане на бутон *** може да затвори гаражната врата. Не бихте могли да командвате Вашата врата по-удобно и сигурно.


*** При командване на вратата без директна видимост към нея е необходима допълнителна фотоклетка

Отличен дизайн

Отличен дизайн

При ексклузивните дистанционни управления BiSecur освен дизайна в черно или бяло, впечатляваща е и елегантната форма, която приляга особено приятно в ръката.
Дистанционните управления Hörmann BiSecur с предлагана като опция гланцирана повърхност с пиано лак са отличени с престижната награда reddot design за техния ексклузивен дизайн.

Изображение: Дистанционно управление HS 5 BS със стойка (опция).

Архитектурни консултации

Вие сте архитект и имате въпроси относно нашите продукти, проектирате и се нуждаете от консултация за различните модели, възможностите за комбиниране и индивидуално оформление? Или може би вече сте на етап строителна концепция и се нуждаете от техническа подкрепа и подробности по планираните строителни работи? Възползвайте се от трупаното в продължение на десетилетия ноу-хау ? нашите търговци ще Ви съпроводят и ще Ви консултират с удоволствие.

към консултации за архитекти