Паркинг система на обществено място

Паркинг системи

Паркинг системи

Осигуряването на достатъчно възможности за паркиране е решаващ градивен елемент на градската инфраструктура. При построяването на големи търговски центрове или медицински центрове обикновено са налице и решения за платено паркиране. За тази цел Ви предлагаме всички необходими за стопанисването на даден паркинг компоненти от един производител: както входните и изходните терминали, вкл. бариери, така и принадлежащите им касови автомати.

Благодарение на връзката с уеб сървър и при предоставяне на съответните права е възможен достъп до цялата паркинг система от всяка точка по света, а с това и мобилно и бързо отстраняване на неизправностите. Управлението и контролирането на паркинг системата става през уеб браузъра на смартфона, таблета или компютъра.

Като оператор на платени паркинг системи цифрите са от съществено значение за Вас. Нашата система Ви позволява обширни възможности за анализ, с помощта на които ще можете да следите натовареността и оборота по всяко време.

Паркинг системи - Входен терминал и бариера пред жилищна сграда

Входни и изходни терминали

Нашите входни и изходни терминали предлагат максимален комфорт и лесно обслужване. Цветният дисплей, осветеният бутон за теглене на билет и гнездото за поставяне на билета гарантират на потребителите на паркинг системата бърз и лесен достъп.

Случва ли се Вашата паркинг система да се използва и за продължително паркиране, например защото част от местата за паркиране са на ексклузивно разположение на гостите на даден хотел? В такъв случай нашите входни и изходни терминали, благодарение на вграден софтуер могат да се оборудват допълнително с четци за карти с QR код/RFID карти и транспондери, за да намерят приложение и в тази ситуация.

Шофьорка използва входен/изходен терминал

Касови автомати

Плащане на касов автомат

Благодарение на цветния дисплей, ясните инструкции за потребителите и гнездото за поставяне на билета с LED осветление заплащането на билета за паркиране става мигновено. Нашият касов автомат може да се оборудва стандартно с телефонен пост, вкл. интерфейсен модул за свързване с телефонна система. Нашата касова система позволява лесно и бързо заплащане с монети, банкноти, дебитни или кредитни карти.

Като опция можете да избирате между различни системи за предоставяне на бонуси. Така например намиращи се в близост до паркинга медицински центрове, кинозали или хотели биха могли да предлагат на клиентите и пациентите си отстъпка от цената за паркиране.

Бариери

Комбинирайте нашите входни и изходни терминали и касови автомати с предлаганите от нас бариери. Повече информация за нашия разнообразен асортимент ще намерите в Бариери

Добри причини да изберете паркинг системите Hörmann

Индивидуални концепции за командване/управление

Индивидуални концепции за командване/управление

Освен за командване на бариерата чрез радиовръзка или стационарни командни елементи всяко управление на бариера може да се допълни индивидуално според желанията на клиента. Това позволява безпроблемно интегриране на бариерата във вече налични системи за фасилити мениджмънт, както и пожароизвестителни уредби. Освен това Hörmann предлага обширна система за идентификационен мениджмънт. Самостоятелно разработената система впечатлява с индивидуално управление на входа и изхода. Правата за достъп се предоставят на различен идентификационен носител, например карти с QR код, стикери RFID или разпознаване на регистрационния номер. Също така е възможно управлението на групи потребители с различни права и времеви зони.

Дистанционно управление от всяка точна по света

Дистанционно управление от всяка точна по света

С предлаганото като опция свързване посредством уеб сървър можете да командвате и управлявате бариери и системата за идентификационен мениджмънт от всяко крайно устройство по света. Достъпът се осъществява през уеб браузъра на смартфона, таблета или компютъра. Прегледният уеб интерфейс предлага пълно управление и проверка на статуса на бариерата, както и обширно управление на потребители, вкл. права за влизане и излизане. Освен това евентуалните смущения се известяват и могат да бъдат отстранени директно през системата.

Компоненти с лесно сервизно обслужване

Компоненти с лесно сервизно обслужване

Управлението е вградено добре защитено директно в корпуса на бариерата. Отделните компоненти се монтират или подменят с лекота благодарение на модулната конструкция. Това позволява бързо и лесно разпознаване, както и отстраняване на евентуални смущения. Допълващи компоненти, като например модула за системата за идентификационен мениджмънт, се вграждат директно в корпуса на бариерата. Инсталирането на всички компоненти и допълнения в корпуса на бариерата намалява значително разходите за техническа поддръжка и сервизно обслужване.

100% предварителен тест за функционалност на Вашата система

100% предварителен тест за функционалност на Вашата система

Провежданият преди доставката тест за функционалност на Вашата завършена система от бариери и касови автомати гарантира нейния бърз монтаж и функционално безопасната й експлоатация. При Hörmann всички желани функции и характеристики на отделните системни компоненти се проверяват точно както и съвместимостта на всички интерфейси помежду им. Резултатът: Цялостните системи са предварително окомплектовани и конфигурирани в завода и са готови за експлоатация.

Архитектурни консултации

Вие сте архитект и имате въпроси относно нашите продукти, проектирате и се нуждаете от консултация за различните модели, възможностите за комбиниране и индивидуално оформление? Или може би вече сте на етап строителна концепция и се нуждаете от техническа подкрепа и подробности по планираните строителни работи? Възползвайте се от трупаното в продължение на десетилетия ноу-хау ? нашите търговци ще Ви съпроводят и ще Ви консултират с удоволствие.

към консултации за архитекти