Елементи от тръбна рамка

Изцяло остъклени пожароустойчиви и димозащитни елементи

Пожароустойчивите и димозащитни врати и остъкления Hörmann от стомана и алуминий убеждават със сертифицирана безопасност, перфектна функция и стопроцентово идентична визия при системите Алуминий, Стомана N-Line и Стомана S-Line. Автоматичните плъзгащи се врати Hörmann комбинират прозрачността на елементите с тръбна рамка и изискванията за противопожарна защита или за строителство без бариери. С тази програма Hörmann предлага общовалидна хармонична концепция за противопожарна защита за взискателни архитектурни решения в строителството на обекти.

Запознайте се отблизо

Алуминиеви пожароустойчиви елементи

Алуминиеви пожароустойчиви елементи

Пожароустойчивите и димозащитни врати и остъкления Hörmann от алуминий убеждават със сертифицирана безопасност, перфектна функция и стопроцентово идентична визия. С тази програма Hörmann предлага общовалидна хармонична концепция за противопожарна защита за взискателни архитектурни решения в строителството на обекти.

Алуминиева автоматична плъзгаща се врата T30

Алуминиева автоматична плъзгаща се врата T30

С автоматичната плъзгаща се врата T30 разширявате творческите си възможности. Обединете комфорта и прозрачността на изцяло остъклената автоматична плъзгаща се врата с изискванията за противопожарна защита. Повече информация ще намерите на страницата за продукта автоматични плъзгащи се врати.

Пожароустойчиви елементи от стомана T30/F30 S-Line и N-Line

Пожароустойчиви елементи от стомана T30/F30 S-Line и N-Line

Hörmann предлага двете системи като пожароустойчиви и димозащитни врати с идентична визия. Системата S-Line изглежда изискано с фината структура на рамката. Тесните профили спомагат не само за визията, но и за по-голямата ширина на отвора за преминаване.

Системата N-Line е изключително здрава и се препоръчва за обекти, при които вратите са изложени на по-голямо натоварване.
Пожароустойчиви външни врати с маркировка CE

Пожароустойчиви външни врати с маркировка CE


  • изпитани и допуснати външни врати с пожароустойчиви и / или димозащитни свойства
  • класифицирани експлоатационни показатели съгласно EN 16034 и EN 14351-1
  • Алуминиеви елементи от тръбна рамка EI2 30
  • Пожароустойчиви врати OD EI2 30 / EI2 90

Архитектурни консултации

Вие сте архитект и имате въпроси относно нашите продукти, проектирате и се нуждаете от консултация за различните модели, възможностите за комбиниране и индивидуално оформление? Или може би вече сте на етап строителна концепция и се нуждаете от техническа подкрепа и подробности по планираните строителни работи? Възползвайте се от трупаното в продължение на десетилетия ноу-хау ? нашите търговци ще Ви съпроводят и ще Ви консултират с удоволствие.

към консултации за архитекти