Интериорни врати

Открийте новия домашен уют: с висококачествени интериорни врати

Домът е централно място за живеене, убежище, уютен оазис. Висококачествените интериорни врати дават своя принос за това и придават на щипка уют на дома.

Класически или модерни, бял лак или бук, с остъкления или апликации от благородна стомана – Hörmann Ви предлага точната интериорна врата, която ще подхожда максимално на обзавеждането. Интериорните врати от дърво впечатляват с висококачествена визия и премиум качество. С избора им си гарантирате дълги години радост и избирате за дома си буквално "врата за цял живот".

Качествено жилище

Добри причини да изберете интериорните врати Hörmann

Съосна визия: Дръжка Planar

Съосна визия: Дръжка Planar

За постигане на изключително елегантна визия оборудвайте Вашата врата с дръжка Planar. Нейната абсолютно съосна розетка, перфектно потънала в платното, впечатлява всички, които са ориентирани към дизайна. В комбинация с вратите без фалц, със скрито разположени панти се постига перфектна елегантност. Още един, фин детайл: С отказа от отвор за ключ дизайнът е още по-семпъл и следователно по-елегантен.

Концепция 4 × 4: DesignLine Concepto

Концепция 4 × 4: DesignLine Concepto

Изпипани и разнообразни: Вратите от серията DesignLine Concepto Ви предлагат нови възможности за интериорен дизайн. Комбинирайте висококачествените повърхности мат, гланц (с огледален блясък), със светлосенки или новото предложение - ленено платно с цветовите варианти бяло, светло сиво, антрацитно сиво или с новия цвят таупе.

Нанопокритие: Изцяло остъклени врати

Нанопокритие: Изцяло остъклени врати

Искате дом, облян в светлина? В такъв случай нашите изцяло остъклени врати са точният избор. Освен с елегантната си визия серията GlassLine впечатлява и по отношение на комфортната поддръжка: Всички мотиви с пясъкоструйно обработено стъкло са снабдени с нанопокритието за по-малко пръстови отпечатъци.

Мотиви с визия, идентична на DesignLine Groove и Concepto

За перфектния микс от дървени и стъклени врати към мотивите от сериите DesignLine Groove и DesignLine Concepto се предлагат и изцяло остъклени врати с идентична визия.

Да видиш и да усетиш: Duradecor с релеф

Да видиш и да усетиш: Duradecor с релеф

Фино структурираните повърхности правят осезаемо това, което виждате. Дървесната текстура, която се щампова релефно върху платното, прави осезаема характерната дървесна структура на повърхността Duradecor с релеф. Тя подчертава уютната и естествена домашна атмосфера като същевременно се почиства изключително лесно и е много устойчива.

Максимална удароустойчивост: Повърхност Duradecor

Максимална удароустойчивост: Повърхност Duradecor

Висококачествената повърхност ще Ви плени: Duradecor впечатлява с максимална удароустойчивост, която е с до 48 % по-добра спрямо средната при тестваните повърхности CPL на други производители. Други нейни предимства са, че тя е нечувствителна, почиства се лесно и е устойчива на високи температури, така че да се радвате дълго на Вашата врата.

Трайно нечувствителна: Защита на кантовете 4Protect

Трайно нечувствителна: Защита на кантовете 4Protect

Нашите врати с фалц и прави кантове и нашите врати без фалц с повърхността Duradecor бяла боя, светло сиво, антрацитно сиво и таупе са стандартно снабдени с висококачествената защита на кантовете 4Protect.

Така Вашите дървени интериорни врати са нечувствителни към ежедневните въздействия и Ви радват дълго време.

Висококачествена и елегантна: Дървена каса

Висококачествена и елегантна: Дървена каса

Нашите дървени каси впечатляват с красив заоблен кант с радиус 3 mm (1). Пълнежната дъска (2) с дебелина 25 mm и здравата повърхност Duradecor (3) се грижат за висококачествената и елегантна визия на Вашата нова интериорна врата.

Красива и здрава: Стоманена каса

Красива и здрава: Стоманена каса

VarioFix е името на нашата стоманена каса, която Ви предлага множество предимства: С регулируемия декоративен фалц тя се монтира също толкова елементарно, колкото и дървена каса. В допълнение, благодарение на голямата си устойчивост тя е с много голяма продължителност на експлоатация. По отношение на дизайна впечатлява нейната елегантна форма без видим фалц. С перфектно съгласуваната с тази при дървените каси лицева повърхнина от 55 mm стоманената каса VarioFix изглежда идентично на дървените каси.

Каталози

Архитектурни консултации

Вие сте архитект и имате въпроси относно нашите продукти, проектирате и се нуждаете от консултация за различните модели, възможностите за комбиниране и индивидуално оформление? Или може би вече сте на етап строителна концепция и се нуждаете от техническа подкрепа и подробности по планираните строителни работи? Възползвайте се от трупаното в продължение на десетилетия ноу-хау ? нашите търговци ще Ви съпроводят и ще Ви консултират с удоволствие.

към консултации за архитекти