Интериорни врати

Открийте новия домашен уют: с висококачествени дървени интериорни врати

Домът е централно място за живеене,убежище,уютен оазис. Висококачествените интериорни врати дават своя принос за това и придават на дома щипка уют.

Класически или модерни, бял лак или бук, с остъкления или апликации от благородна стомана - Hörmann предлага точната интериорна врата,която ще подхожда на обзавеждането. Интериорните врати от дърво впечатляват с висококачествена визия и премиум качество. С избора им си гарантирате дълги години радост и избирате за дома си буквално "врата за цял живот"

Добри причини да изберете интериорните врати Hörmann

Разнообразен асортимент

Разнообразен асортимент

Комбинации от платно и каса за всеки вкус

При Hörmann ще намерите подходящия модел врата за Вашия индивидуален стил на обзавеждане. Любителите на класиката предпочитат платното с фалц и обла каса (1).

Почитателите на изчистените линии избират същата комбинация, но с прави кантове. Платното без фалц и права каса привличат с почти съосна визия и подчертават модерния стил на живот (2).

Висококачествено платно:

Дървените интериорни врати се предлагат с четири различни вложки на платното – от обикновената вложка тип "пчелна пита" до висококачествено масивно ПДЧ.
3-ни пространствени концепции: ConceptLine

3-ни пространствени концепции: ConceptLine

НОВО
Изпипани и разнообразни: вратите от серията ConceptLine Ви предлагат нов вид възможности за оформление. Комбинирайте висококачествените повърхности мат, гланц (с огледален блясък) и със светлосенки с цветовете бяло, светло сиво и антрацитно сиво.

Изцяло остъклени врати с нанопокритие

Изцяло остъклени врати с нанопокритие

НОВО
Искате дом, облян в светлина? В такъв случай нашите изцяло остъклени врати са точният избор. Освен с елегантната си визия серията GlassLine впечатлява и по отношение на комфортната поддръжка: всички мотиви с пясъкоструйно обработено стъкло са снабдени с нанопокритието за по-малко пръстови отпечатъци.

Мотиви с визия, идентична на Groove

За перфектния микс от дървени и стъклени врати към мотивите DesignLine Groove се предлагат и изцяло остъклени врати с идентична визия.
Стоманена каса VarioFix

Стоманена каса VarioFix

За новата стоманена каса VarioFix на Hörmann отклонения в дебелината на стената до 20 мм вече не са проблем: Различни дебелини на стените при ремонт или ново строителство се компенсират изключително лесно с регулируемия декоративен фалц. Монтирана също толкова лесно както и дървената каса, стоманената каса носи допълнителни предимства по отношение на продължителността на експлоатация и дизайна.

Голяма устойчивост и елегантна форма без видим фалц, комбинирани с принципа на монтаж на дървената каса предлага само VarioFix.
Максимална удароустойчивост: Повърхност Duradecor

Максимална удароустойчивост: Повърхност Duradecor

Висококачествената повърхност ще Ви въодушеви:

Duradecor впечатлява с максимална удароустойчивост, която е с 48 % по-добра от средната при тестваните CPL повърхности на други производители. Освен това тя е нечувствителна, лесна за поддръжка и устойчива на високи температури, така че да се радвате дълго на вратата си.
Красива и здрава: Защита на кантовете 4Protect

Красива и здрава: Защита на кантовете 4Protect

Нашите дървени интериорни врати с прави кантове и повърхността Duradecor бяла боя, светло сиво и антрацитно сиво са стандартно снабдени с висококачествената защита на кантовете 4Protect. Четворната защита на кантовете впечатлява с примамливи характеристики:

  1. Голяма устойчивост на удар
  2. Голяма устойчивост срещу износване при триене
  3. Голяма устойчивост на надраскване
  4. Перфектна визия "без фуги", т. е. за разлика от обичайните врати визията на вратата не се нарушава от забележима фуга.
Така Вашите дървени интериорни врати са нечувствителни към ежедневните въздействия и Ви радват дълго време.
Да видиш и да усетиш: Duradecor с релеф

Да видиш и да усетиш: Duradecor с релеф

Фино структурираните повърхности ви помагат да усетите това, което виждате. Дървесната текстура, която се щампова релефно върху платното, прави осезаема характерната дървесна структура на структурираната повърхност Duradecor. При синхронизирания релеф освен това текстурата съответства точно на отпечатания декор.

При новата повърхностна структура с ефект "четка" релефното щамповане е съгласувано с четковия ефект в декора.
Безпрепятствено придвижване у дома: Задвижване за врати PortaMatic

Безпрепятствено придвижване у дома: Задвижване за врати PortaMatic

Имате физическо увреждане или просто желаете повече комфорт? В такъв случай оборудвайте интериорните си врати с иновативното задвижване PortaMatic. Това ще Ви осигури  автоматично отваряне и затваряне на вратите с дистанционно управление или манипулатор и ще означава за Вас: още по-добро качество на живот.

Каталози

Архитектурни консултации

Вие сте архитект и имате въпроси относно нашите продукти, проектирате и се нуждаете от консултация за различните модели, възможностите за комбиниране и индивидуално оформление? Или може би вече сте на етап строителна концепция и се нуждаете от техническа подкрепа и подробности по планираните строителни работи? Възползвайте се от трупаното в продължение на десетилетия ноу-хау ? нашите търговци ще Ви съпроводят и ще Ви консултират с удоволствие.

към консултации за архитекти