Външни врати

Алуминиеви външни врати с модерен дизайн и максимална топлоизолация

Новата външна врата трябва да е нещо специално. Тя трябва да подхожда на стила на Вашия дом, да е представителна и да бъде доказателство за добрия Ви вкус. Една външна врата трябва обаче да отговаря също на високи изисквания за безопасност и да спомага за пестенето на енергия чрез висок коефициент на топлоизолация.

Защото алуминиевите врати превъзхождат в много отношения пластмасовите или дървените врати. Предимствата:

  • добра топлоизолация
  • висока степен на сигурност
  • добра шумоизолация
  • голяма стабилност
  • без допълнително боядисване

Алуминиевите врати изглеждат като нови и след години и също така Ви предлагат максимални възможности за избор по отношение на техническото оборудване и дизайна.

Точно вратата, за която сте си мечтали

Hörmann предлага много възможности за това, да се сдобиете с вратата, която ще подхожда най-добре на стила на дома Ви. В тази връзка при почти всички мотиви външни врати се предлага като опция разнообразие от остъкления и цветове. Възможни са също странични части и / или оберлихт. 

Haustür ThermoCarbon

Алуминиева външна врата ThermoCarbon – световен шампион по топлоизолация и първенец при класовете на безопасност!

Нашият стимул беше да конструираме външна врата, която да удовлетворява най-високите изисквания по отношение на сигурността, топлоизолацията, техническото оборудване и дизайна. С нашата външна врата от премиум класа ThermoCarbon успяхме да направим точно това. С UD-стойности до 0,47 W/(m²·K) ThermoCarbon е заслужен шампион по топлоизолация. Със стандартно включеното защитно оборудване клас RC 3, предлагано като опция и в клас  RC 4, ThermoCarbon е също и първенец при класовете на безопасност при алуминиевите външни врати. С високотехнологичния профил на крилото от хибридния материал от карбон и стъклофазер тази външна врата от клас премиум впечатлява с ненадмината здравина и удароустойчивост, както и с по-добра шумоизолация. 15 модерни мотива в 18 предпочитани цвята, по желание също и в двуцветен вариант, Ви дават пълна свобода за оформление. Индивидуалното оформление на Вашата външна врата с много други опции на оборудване, като дръжки, остъкления и варианти на бравата, се подразбира.

Алуминиева външна врата ThermoSafe - Със стандартно включено защитно оборудване клас RC 3

Алуминиевите външни врати ThermoSafe впечатляват по отношение на сигурността и топлоизолацията. Благодарение на плътното алуминиево крило с дебелина 73 мм и пълнеж от полиуретанов пенопласт и на разположения отвътре алуминиев профил на крилото с прекъснат термомост външните врати ThermoSafe впечатляват с UD-стойност до 0,8 W(m?·K). Стандартно включената 5-точкова секретна брава и стандартно включеното защитаващо от взлом оборудване клас RC 3 създават у Вашите строителни предприемачи чувство на сигурност и комфорт.

Моделът ThermoSafe удовлетворява всички изисквания и във визуално отношение: Над 70 мотива от модерен до класически стил, в 18 предпочитани цвята. Предлаганото като опция оборудване, като например дръжки, остъкления или иновативни задвижвания за врати позволяват индивидуално оформление на вратата. 

Haustür ThermoSafe

Добри причини да изберете външните врати Hörmann

Платно без видим профил на крилото

Платно без видим профил на крилото

Изключителен и изискан е входът, който Ви осигуряват нашите външни врати ThermoCarbon, ThermoSafe и Thermo65. Красиво оформеното, плътно отвътре и отвън платно с разположен отвътре профил на крилото задоволява и най-големите изисквания към дизайна.

Изключителен и изискан е входът, който Ви осигуряват нашите външни врати ThermoCarbon, ThermoSafe и Thermo65. Красиво оформеното, плътно отвътре и отвън платно с разположен отвътре профил на крилото задоволява и най-големите изисквания към дизайна.
Изключителна топлоизолация

Изключителна топлоизолация

Нашите външни врати са добре изолиращи външни врати от ново поколение. Вратите Thermo65 регистрират много добри коефициенти на топлоизолация с UD-стойности до 0,87 W/(m²·K). Също и външните врати ThermoSafe впечатляват с UD-стойности до 0,8 W/(m²·K). Двете системи врати отговарят на всички изисквания на новата наредба за пестене на енергия EnEV 2014. Световни шампиони по топлоизолация са еднозначно нашите външни врати ThermoCarbon:

Освен това, с уникални UD-стойности до 0,47 W/(m²·K) те са сертифицирани от ИФТ Розенхайм за пасивни къщи. При външните врати ThermoSafe и ThermoCarbon с остъкления платното се запълва с пенопласт заедно с остъклението, а не както досега. Патентованото решение означава: още по-добра топлоизолация, тъй като пенопластът се свързва оптимално с остъклението и така не се образуват термомостове.
Алуминиеви външни врати ThermoCarbon с UD-стойност до 0,47 W/ (m²·K)*
* Размери на вратата 1250 × 2200 мм (UD-стойността зависи от размерите на вратата)
Блокировка със защита срещу взлом

Блокировка със защита срещу взлом

Нашите външни врати задават нови стандарти по отношение на сигурността. Всички външни врати ThermoSafe и ThermoCarbon Haustüren се предлагат със стандартно включено оборудване за защита от взлом клас RC 3.
Външните врати ThermoCarbon с предлаганото като опция защитно оборудване клас RC 4 са първенци при класовете на безопасност. Външните врати Thermo65 и TopComfort се предлагат като опция с оборудване RC 2.

По-голяма сигурност в никакъв случай не означава, че ще е за сметка на визията на вратата. Защитаващото от взлом оборудване не се забелязва на вратата, за разлика от други решения на конкурентите. Това е качеството на марката Hörmann!
Защитено остъкление

Защитено остъкление

Външните врати Hörmann удовлетворяват най-високите изисквания по отношение на защитата от злополуки и взлом. Многослойното защитно стъкло (VSG) с дебелина 8 мм от вътрешната и външната страна на изолиращото остъкление гарантира максимална степен на сигурност.

При евентуално счупване  парчетата стъкло остават закачени за фолиото от вътрешната страна и така опасността от наранявания от счупени парчета е почти изключена. Освен това многослойното защитно стъкло предлага и по-добра защита от взлом, тъй като затруднява проникването.
Безпрепятствено влизане в дома

Безпрепятствено влизане в дома

Помощният механизъм за отваряне ECturn на Hörmann улеснява отварянето на Вашата външна врата ThermoCarbon, ThermoPlan Hybrid, ThermoSafe Hybrid или ThermoSafe. С нискоенергийния режим помощният механизъм за отваряне не се нуждае от защитни механизми. Новото задвижване за врати HDO 200 отваря и затваря Вашата външна врата TopComfort изцяло автоматично.
За Вашата безопасност сензорът Flatscan контролира вътрешната и външната страна на вратата. Двете системи можете да командвате удобно с предлаганите от Hörmann дистанционни управления BiSecur или радиоманипулатори.

Външни врати с височината на помещението

Външни врати с височината на помещението

Външните врати ThermoSafe и ThermoCarbon Haustüren с размери XXL Ви предлагат просторно оформление на входа и повече комфорт. Мотивите ThermoSafe се предлагат до височина от 2500 мм, а ThermoCarbon - дори до височина от 3000 мм.

Спускащо се подово уплътнение със защита от атмосферни влияния

Спускащо се подово уплътнение със защита от атмосферни влияния

Спускащото се подово уплътнение със защита от атмосферни влияния позволява от една страна преминаване през врата без праг за абсолютно безпрепятствени жилищни входове, а от друга страна осигурява максимално добро уплътняване от долната страна на вратата. То се предлага като опция за всички външни врати ThermoSafe.

Смарт обслужване чрез приложение

Смарт обслужване чрез приложение

Използвайте смартфона си като дистанционното управление. С новото приложение Hörmann BlueSecur управлявате удобно Вашата гаражна или външна врата чрез Bluetooth**. Освен това можете да прехвърлите трайно или ограничено във времето потребителски правомощия** към смартфоните на членовете на Вашето семейство. Така всеки член на семейството ще разполага по всяко време със своето "устройство за отваряне на врати" на смартфона си.

** В комбинация с вътрешен / външен Bluetooth приемник Hörmann *** Възможно е да са необходими допълнителни покупки (в приложението) от AppStore или Google Play