Врати с определени функции за жилищното строителство

Правилната врата за всяко помещение – комфортът е гарантиран

Независимо дали става дума за ново строителство или за модернизация, Hörmann предлага правилната врата за всяка зона от дома. Защитни врати за мазето или за вход към гаража, пожароустойчиви врати за котелното помещение или мултифункционални врати за помещение за хоби – висококачествените стоманени врати ще се погрижат да се чувствате наистина добре и защитени между собствените си четири стени. Открийте всички предимства и функции на нашите стоманени врати, както и възможностите за индивидуалното им оформление. 

Добри причини да изберете вратите с определени функции от Hörmann

До 49 % по-добра топлоизолация

До 49 % по-добра топлоизолация

Искате вратата на мазето и тези на страничните входове също да са с топлоизолация като тази на външната врата на жилището?

В такъв случай нашата защитна врата KSI Thermo, мултифункционалните врати MZ Thermo и MZ Thermo65 са точният избор за Вас! Вратата MZ Thermo65 впечатлява с до 49 % по-добра топлоизолация в сравнение със стандартните мултифункционални врати.

* до 49 % по-добра топлоизолация при MZ Thermo65 в сравнение със стандартна мултифункционална врата
Оборудване RC 2, защитаващо срещу влизане с взлом

Оборудване RC 2, защитаващо срещу влизане с взлом

Защитните врати KSI / KSI Thermo, както и пожароустойчивата и защитна врата WAT се предлагат със стандартно включено защитно оборудване RC 2. За Вас това означава: чувство за още по-голяма сигурност между собствените четири стени. За мултифункционалната врата H3D оборудването е опция и се предлага като допълнителна функция.
Индивидуално оформление

Индивидуално оформление

Оформете вратата изцяло според желанията и индивидуалния си вкус. Можете да избирате между различни цветове и декори, както и остъкления.

Стоманена каса VarioFix

Стоманена каса VarioFix

Иновативната обхващаща каса VarioFix е идеалното решение за жилищното строителство: С VarioFix известният от дървените каси принцип на монтаж за пръв път се запазва и при стоманена каса. Освен това касата впечатлява и по отношение на дизайн и стабилност.

Архитектурни консултации

Вие сте архитект и имате въпроси относно нашите продукти, проектирате и се нуждаете от консултация за различните модели, възможностите за комбиниране и индивидуално оформление? Или може би вече сте на етап строителна концепция и се нуждаете от техническа подкрепа и подробности по планираните строителни работи? Възползвайте се от трупаното в продължение на десетилетия ноу-хау ? нашите търговци ще Ви съпроводят и ще Ви консултират с удоволствие.

към консултации за архитекти