Задвижване за интериорни врати PortaMatic

За безпрепятствено и комфортно придвижване у дома

Със задвижването за пешеходни врати PortaMatic на Hörmann е възможно отварянето и затварянето на интериорните врати от дърво и стомана да се извършва автоматично, с помощта на дистанционно управление или манипулатор. Независимо дали имате физическо увреждане или просто желаете повече комфорт – тази техника ще улесни ежедневието Ви. Задвижването за пешеходни врати PortaMatic е подходящо както за частния, така и за обществения сектор и впечатлява не само с многобройни функции и възможности за настройка, но също и с минимална консумация на ток. Освен това PortaMatic е до 25 % по-изгодно от други съпоставими задвижвания за врати.

За безпрепятствено придвижване у дома и на работното място

Жилищен комфорт в съответствие с възрастта

Жилищен комфорт в съответствие с възрастта

Желаете да останете мобилни въпреки физическите ограничения? Задвижването PortaMatic за интериорни врати допринася за по-високо качество на живот, защото Ви помага да се придвижвате в помещенията си без чужда помощ.

Комфортен живот

Комфортен живот

В бъдеще ще пренасяте без усилие пълни табли, тежки каси с напитки или покупките си между различните помещения. Дори и ако не се нуждаете от автоматичното задвижване PortaMatic по здравословни причини, гарантирано не бихте се отказали от подобен комфорт.

Работно място без бариери

Работно място без бариери

Работното място без бариери е от голямо значение и днес, а в бъдеще ще става все по-важно. Задвижването PortaMatic може да се интегрира работното Ви място, във всички зони без обществен достъп, и ще Ви осигурява по-голям комфорт и докато работите.

Хигиенично задействане на вратите

Хигиенично задействане на вратите

В административните сгради рискът от зарази сред служителите е особено голям при вратите към санитарните помещения. Задвижването PortaMatic в комбинация с безконтактен прекъсвач Ви защитава надеждно от микроби и бактерии и създава у Вас чувство за безопасност.

Добри причини да изберете задвижването за пешеходни врати PortaMatic на Hörmann

Безопасна експлоатация на вратата

Безопасна експлоатация на вратата

При Hörmann сигурността и комфорта вървят ръка за ръка. В съответствие с това нашето задвижване PortaMatic отваря и затваря Вашите врати с плавно задействане и плавно спиране, при това много тихо. Движенията на вратата се изпълняват с минимална сила и така Ви гарантират голяма безопасност. Дори леко докосване на вратата спира движението й незабавно.

Иновативна радиосистема

Иновативна радиосистема

Ние мислим за Вас и в посока, в която другите отдавна са престанали. С нашата иновативна радиосистема BiSecur командвате надеждно задвижването си с помощта на дистанционно управление или вътрешен радиоманипулатор и можете да проверите удобно дали вратата Ви е отворена или затворена*. Така не се налага да тичате из цялата къща, за да контролирате интериорните си врати.

И тъй като Вашия комфорт винаги е бил важен за нас, с помощта на дистанционното управление или вътрешния радиоманипулатор можете не само да отваряте и затваряте вратите си, но също така да управлявате и вграденото LED осветление.

*с дистанционно управление HS 5 BS или вътрешен радиоманипулатор FIT 5 BS
Лесен монтаж, лесно свързване

Лесен монтаж, лесно свързване

PortaMatic гарантрано ще улесни живота Ви. Дори монтажът е изключително лесен. Задвижването се фиксира над вратата или на касата. Направляващата релса може просто да се залепи за платното, а при необходимост да се свали без остатъци. Това е голямо предимство особено за жилища под наем или за гладки стъклени врати.

PortaMatic се свързва съвсем лесно към контакт. А за да се осъществи и това безпроблемно, кабелите на нашите задвижвания са с дължина 3 м. Разбира се, Вашият партньор от Hörmann може да монтира задвижването компетентно вместо Вас.
Визуални и акустични комфортни функции

Визуални и акустични комфортни функции

Според нас разликата е в по-голямата степен на комфорт и сигурност. Ето защо оборудвахме задвижването PortaMatic с някои полезни допълнителни функции. Така например акустичен сигнал и вграденото LED осветление Ви сигнализират отварянето и затварянето на вратата още преди движението на самата врата.

Също така осветлението, най-вече в тъмното и в недобре осветени входове, осигурява безопасно преминаване към общите части.

Архитектурни консултации

Вие сте архитект и имате въпроси относно нашите продукти, проектирате и се нуждаете от консултация за различните модели, възможностите за комбиниране и индивидуално оформление? Или може би вече сте на етап строителна концепция и се нуждаете от техническа подкрепа и подробности по планираните строителни работи? Възползвайте се от трупаното в продължение на десетилетия ноу-хау ? нашите търговци ще Ви съпроводят и ще Ви консултират с удоволствие.

към консултации за архитекти