Врати Berry с въртеливо-постъпателен ход

Тук качеството преминава в красива визия и обратното

Всичко сочи в полза на оригинала: качество и безопасност, визия и комфорт, а също и усъвършенстваната технология. Във всяка врата Berry на Hörmann е вложен опитът от над 50 години ноу-хау в производството на гаражни врати. Сред голямото разнообразие от мотиви непременно ще откриете и мечтаната врата за Вашия дом.

Стандартно стоманените мотиви се предлагат в изключително удобния бял цвят, в 7 предпочитани цвята на изгодна цена, както и в около 200 цвята по RAL (изключение представляват боите с перлен, луминисцентен и металик ефект). Вратите от масивна дървесина се предлагат от северен смърч и канадска ела.

При Hörmann към почти всеки мотив гаражна врата се предлага и подходяща странична врата. Така гаражната и пешеходната врата изглеждат хармонично.

Вратите Berry с въртеливо-постъпателен ход са тествани и сертифицирани съгласно високите изисквания за безопасност на европейската норма 13241-1. Дали старата Ви гаражна врата отговаря на актуалните европейски норми за безопасност можете да установите с помощта на контролната карта за безопасност.

Преглед на мотивите врати от стомана

Мотив 902, бяло, RAL 9016

Мотив 941, бяло, RAL 9016

Мотив 957, бяло, RAL 9016

Мотив 990, бяло, RAL 9016

Мотив 968, бяло, RAL 9016

Мотив 984, бяло, RAL 9016

Мотив 985, бяло, RAL 9016

Мотив 971, бяло, RAL 9016

Мотив 973, бяло, RAL 9016

Мотив 975, бяло, RAL 9016

Мотив 977, бяло, RAL 9016

Мотив 979, бяло, RAL 9016

Мотив 913, бяло, RAL 9016

Мотив 914, бяло, RAL 9016

Мотив 988, бяло, RAL 9016

Мотив 903, бяло, RAL 9016

Мотив 904, бяло, RAL 9016

Преглед на мотивите врати от масивна дървесина

Мотив 925, северен смърч

Мотив 927, северен смърч

Мотив 931, северен смърч

Мотив 933, северен смърч

Мотив 937, северен смърч

Мотив 934, северен смърч

Мотив 936, северен смърч

Мотив 905, северен смърч

Добри причини да изберете вратите с въртеливо-постъпателен ход Berry на Hörmann

Защитени отвсякъде благодарение на умни детайли

Защитени отвсякъде благодарение на умни детайли

Пример за отличното защитно оборудване на вратите Berry с въртеливо-постъпателен ход са еластичните защитни капачки над рамената на лостовете и гъвкавите пластмасови лайсни между платното и рамката. Те намаляват риска от притискане или заклещване по невнимание.

Такъв висок стандарт на безопасност имат само вратите с въртеливо-постъпателен ход на Hörmann.
Дълготрайни и оптимално обезопасени

Дълготрайни и оптимално обезопасени

Ако се случи след много години някоя от пружините на рамото на лоста да се скъса, останалите продължават да гарантират безупречното осигуряване на вратата. Така вратата е надеждно подсигурена срещу падане на платното. При това разстоянието между намотките на пружините е толкова малко, че практически са защитени от заклещване дори и детските пръсти.

Комфортно отваряне и затваряне

Комфортно отваряне и затваряне

При пълно отваряне вратата се успокоява от ограничителя и спира надеждно в релсовия жлеб.

При затваряне специално оформеното рамо на лоста притиска вратата плътно към касата и я кара да се фиксира сама. По този начин не остава луфт между вратата и рамката.

Надеждни чрез иновативно заключване

Надеждни чрез иновативно заключване

Уникалното заключване с резе на вратите с въртеливо-постъпателен ход на Hörmann фиксира ъглите на платното плътно към рамката и по този начин го блокира много по-надеждно от стандартното заключване с щанга. Така насилственото повдигане на вратата е практически невъзможно. С предлагания като опция комплект за дооборудване с монтаж на място можете да блокирате вратата допълнително и в посока нагоре.

Радиосистема BiSecur със сертифицирана сигурност

Радиосистема BiSecur със сертифицирана сигурност

Двупосочната радиосистема BiSecur е ориентирана към бъдещето технология за комфортно и безопасно обслужване на задвижвания за гаражни и портални врати, задвижвания за външни и интериорни врати, осветление и други.

Тази разработена от Hörmann екстремно сигурна заключваща технология BiSecur със стабилен обхват без смущения Ви предлага сигурността, че никой не може да копира Вашия радиосигнал. Тя е тествана и сертифицирана от експертите по сигурността към Рурския университет, Бохум и независими институти за изпитвания.
Перфектно съгласувани

Перфектно съгласувани

Всички задвижвания, приемници и командни елементи BiSecur са 100 % съвместими. Така с натискане на бутон на Вашето дистанционно управление или радиоманипулатор освен гаражната и порталната врата командвате също и брави на външни врати, задвижвания за врати или други устройства с приемници BiSecur. Интерфейсът HCP, стандартно включен във всяко задвижване Hörmann, Ви дава още повече възможности. Така всички задвижвания за гаражни и портални врати Hörmann могат да се свържат изключително лесно с външни системи Smart Home.

Удобна проверка на позицията на вратата

Удобна проверка на позицията на вратата

Вече не се налага в дъждовно или ветровито време да стоите пред входната врата, за да видите дали гаражната врата се е затворила. При натискане на бутон цветът на LED-индикацията на дистанционното управление HS 5 BS или на тази на вътрешния манипулатор FIT 5 BS Ви информира за позицията на вратата.  По желание следващо натискане на бутон* може да затвори гаражната врата. Не бихте могли да командвате Вашата врата по-удобно и безопасно.

*  При командване на вратата без директна видимост към нея е необходима допълнителна фотоклетка
Отличен дизайн

Отличен дизайн

При ексклузивните дистанционни управления BiSecur освен дизайна в черно или бяло, впечатляваща е и елегантната форма, която приляга особено приятно в ръката.
Дистанционните управления Hörmann BiSecur с предлагана като опция гланцирана повърхност с пиано лак са отличени с престижната награда reddot design за техния ексклузивен дизайн.

Изображение: Дистанционно управление HS 5 BS със стойка (опция).

Галерия

Стоманена врата мотив 902

Бяло RAL 9016

Мотив 905

с пълнеж, който се поставя на място

Врата от масивна дървесина мотив 933

Северен смърч

Стоманена врата мотив 973

Decograin Golden Oak

Стоманена врата мотив 990

Борово зелено RAL 6009

Врата от масивна дървесина мотив 925

Северен смърч, борово зелено

Каталози
Видео

Задвижвания за гаражни врати - Спокойствие по отношение на безопасността

Автоматична вентилация на помещенията Климатични сензори HKSI + HKSA