Правилната врата за всяка зона
от дома

Врати на панти

Външни врати

Външни врати Thermo65 и Thermo46


Вашата нова външна врата трябва да е нещо специално. Тя трябва да отговаря на стила на Вашия дом, да е представителна и по този начин да е доказателство за добрия Ви вкус. Вашата външна врата трябва обаче да отговаря също на високи изисквания за безопасност и да спомага за пестенето на енергия чрез висок коефициент на топлоизолация.

към външните врати

Външни врати

Тези висококачествени външни врати впечатляват с добър коефициент на топлоизолация, надеждно защитно оборудване, голямо разнообразие от мотиви и атрактивно съотношение цена - качество.

 

към външните врати

Интериорни врати

Открийте новия домашен уют: с висококачествени интериорни врати. Нашият дом е централното ни място за живеене, наше убежище, наш оазис. Нашите интериорни врати дават своя принос за това и придават на Вашия дом щипка уют.

към интериорните врати

Врати с определени функции за Вашия дом

Независимо дали става дума за ново строителство или за модернизация, Hörmann Ви предлага правилната врата за всяка зона от дома. Защитни врати за мазето или за вход към гаража, пожароустойчиви врати за котелното помещение или мултифункционални врати за помещението за Вашето хоби – нашите висококачествени стоманени врати ще се погрижат да се чувствате наистина добре и защитени между собствените си четири стени.

към вратите с определени функции

Странични врати за гаражи

Страничните врати са практични. При Hörmann към вратата Berry с въртеливо-постъпателен ход, секционната врата или гаражната ролетна врата RollMatic можете да получите също и идентично изглеждаща странична врата за гаражи.

към страничните врати за гаражи