Zufahrtskontrollsysteme vor Firmengebäude

Системи за контрол на достъпа

Системи за контрол на достъпа

Желаете да предотвратите неоторизираното преминаване през Вашия частен имот или фирмена територия? Търсите надеждно решение за обезопасяване на обществено място или територия за провеждане на мероприятие? Независимо дали желаете да контролирате транспортния поток или да обезопасите преминаването – системите за контрол на достъпа Hörmann налагат стандарти по отношение на сигурността.

За каквато и област или потребност от защита да става въпрос: Нашият продуктов асортимент Ви предлага решения от един производител, специално съобразени с Вашите индивидуални потребности. Всички наши системи за контрол на достъпа могат да се управляват с помощта на радиотехнологията Hörmann BiSecur.

Zufahrtskontrollsystem sichert Fußgängerzone ab

Нашите решения накратко

Боларди

Боларди Security Line

Болардите от серията Security Line гарантират надежден и гъвкав контрол на достъпа.

В зависимост от честотата на използване и вида приложение можете да избирате между

  • автоматични боларди
  • полуавтоматични боларди
  • подвижни боларди
  • фиксирани боларди

Ако желаете да обезопасите особено чувствителни области срещу неоторизирано преминаване в извънредни ситуации, нашите боларди от серията High Security Line ще Ви предложат подходящо решение. Устойчивостта на нашите боларди от серията High Security Line е тествана при реални краш тестове и след това е сертифицирана съгласно международни стандарти.

В зависимост от честотата на използване и вида приложение можете да избирате между

  • автоматични боларди
  • подвижни боларди
  • фиксирани боларди

Към болардите

Бариери

Жилищни кооперации, хотели или паркинги за служители – ние разполагаме с оптималната паркинг система, вкл. бариери. Освен индивидуално разработени решения ние Ви предлагаме и индивидуални системи за командване и управление. Нашите автоматични бариери се предлагат за блокирана ширина 10 метра, с плоско, обло, чупещо и осмоъгълно рамо в съответствие с конкретните изисквания. Изберете между различните варианти на управление и идентификация - с ръчен предавател, карта с QR код, карта с баркод или RFID карта. Софтуер за разпознаване на регистрационни номера на превозни средства или четци за големи разстояния осигуряват допълнителен комфорт при влизане и излизане.

Към бариерите

Паркинг системи

Нашите паркинг системи за платено паркиране, включващи бариера, входни и изходни терминали, касови автомати и свързаните с тях устройства за управление и заплащане, Ви помагат да проектирате и оформите паркинга според собствените си представи.

Модулната конструкция на нашите системи и разнообразните варианти на оборудване предлагат възможност за широка гама приложения.

Още едно предимство: Елементарното обслужване.

Централното управление и контролиране на всички компоненти се осъществява през уеб браузър и позволява мобилен достъп до системата.

Прегради за области с висока степен на сигурност

Прегради с шипове на входа

Прегради с шипове

За обезопасяване на входната зона можете да изберете между Tyre Killer M и Tyre Killer H.

Към продукта

Роуд блокери пред портала

Роуд блокери

За обезопасяване на входната зона можете да изберете между Road Blocker 500, Road Blocker 1000 и Road Blocker 500 SF.

Към продукта

Боларди пред дворец

Боларди

В зависимост от необходимата защита можете да избирате между автоматични, подвижни и фиксирани боларди от нашата серия High Security Line.

Към продукта

Нашите прегради за области с висока степен на сигурност от серията Hörmann High Security Line са подходящ вариант, когато дадена област се нуждае от максимална сигурност и се налага да бъде защитена трайно или временно от неоторизиран достъп. Благодарение на различните модели сертифицираните боларди могат да се прилагат гъвкаво и също като нашите роуд блокери издържат ефективно дори на удар от камион, движещ се с висока скорост. С нашите прегради с шипове е възможно контролирано преминаване само в една посока. Както преградите с шипове, така и роуд блокерите на Hörmann обезопасяват надеждно входове с ширина до шест метра.

Каталози