Най-обширният асортимент
в Европа

Врати

Врати и каси за строителството на обекти

В продължение на десетилетия Hörmann непрекъснато разширява асортимента си от врати, за да достигне до предлаганите днес комплексни решения. Заедно с тази богата на варианти гама за сроителството на обекти Hörmann предлага също и индивидуални решения с одобрение за всеки конкретен случай. Високоспециализирани заводи разработват и произвеждат строителни елементи, които се отличават с високо качество, функционална безопасност и продължителност на експлоатация.
С присъствието в най-важните международни икономически региони ние сме силен, ориентиран към бъдещето партньор в областта на обектовото и индустриалното строителство.

Елементи от тръбна рамка

В продължение на десетилетия Hörmann непрекъснато разширява асортимента си за противопожарна защита, за да достигне до предлаганите днес комплексни решения. Заедно с тази богата на варианти гама за сроителството на обекти Hörmann предлага също и индивидуални решения с одобрение за всеки конкретен случай. Високоспециализирани заводи разработват и произвеждат строителни елементи, които се отличават с високо качество, функционална безопасност и продължителност на експлоатация.

 

към елементите от тръбна рамка

Мултифункционални врати

Мултифункционалните врати Hörmann от стомана и благородна стомана са пригодени за най-различни приложения на закрито и открито. Вратите с 1 и 2 крила се монтират навсякъде, където са необходими здрави врати. С многобройни допълнителни функции като пожароустойчивост и защита от дим, шумоизолация или защита от взлом.


към мултифункционалните врати

Врати от стомана и благородна стомана STS / STU

Мултифункционалните врати от стомана предлагат предимства: Врати с различни функции, монтирани на едно и също ниво в сградата, се съчетават перфектно благодарение на общовалидната си, идентична визия. Вратите от стомана и благородна стомана STS / STU впечатляват със своята съосна, елегантна визия.

 

към вратите от стомана и благородна стомана STS / STU

 

Автоматични плъзгащи се врати

Пълен асортимент за входове без бариери. Перфектната комбинация от прозрачност и функция. Подходящото решение плъзгаща се врата за всяко изискване.

 

към автоматичните плъзгащи се врати

Автоматични еднокрили и двукрили врати

Еднокрилите и двукрилите врати в комбинация със задвижване предлагат достъпност в обществените зони, на работното място и вкъщи. С автоматичното задвижване за еднокрили и двукрили врати Hörmann предлага решение също и с оглед на противопожарната защита.

 

към автоматичните еднокрили и двукрили врати

Врати с определени функции, за строителството на обекти

Стабилни интериорни врати, надеждни външни врати за жилища, изцяло остъклени врати за офиси или външни врати с прекъснат термомост - нашата сила е в разнообразието.

 

към вратите с определени функции, за строителството на обекти

Вътрешни остъкления

Светлината има решаваща роля в проектирането на офиси, по-специално на конферентни зали. При тях са налице променливи изисквания по отношение на пропускането на светлина, съответно на погледи към помещението. Поверителната среща изисква дискретност, презентациите - затъмнено помещение, а за кръговете по креативност е необходима добре осветена маса.

 

към вътрешните остъкления

Стоманени каси

Асортиментът стоманени каси на Hörmann предлага оптимални решения за монтаж в масивни и преградни стени. Като каса на врата, прозорец или проходен отвор със сегментирана, полукръгла или остъклена арка или като комбинация със странична част и оберлихт.

 

към стоманените каси

Врати с определени функции, за жилищното строителство

Външни врати

Новата външна врата трябва да е нещо специално. Тя трябва да отговаря на стила на дома, да е представителна и по този начин да е доказателство за добър вкус. Външната врата трябва обаче да отговаря също на високи изисквания за безопасност и да спомага за пестенето на енергия чрез висок коефициент на топлоизолация.

 

към външните врати

Интериорни врати

Открийте новия домашен уют: с висококачествени интериорни врати. Нашият дом е централното ни място за живеене, наше убежище, наш оазис. Нашите интериорни врати дават своя принос за това и придават на Вашия дом щипка уют.

към интериорните врати

Врати с определени функции, за жилищното строителство

Качествени врати от стомана: за защитения вход към мазето, за работилницата и помещението за хоби, за детската или юношеската стая, за таванското помещение или за прехода от гаража към дома.

 

към вратите с определени функции, за строителството на обекти

Странични врати за гаражи

Страничните врати са практични. При Hörmann към вратата Berry с въртеливо-постъпателен ход, секционната врата или гаражната ролетна врата RollMatic можете да получите също и идентично изглеждаща странична врата за гаражи.

 

към страничните врати за гаражи

Добри причини да изберете вратите Hörmann

Марково качество от Германия

Марково качество от Германия

Продуктите с марка Hörmann се разработват и произвеждат във високо специализирани заводи.

Продукти за поколения наред

Продукти за поколения наред

Дългосрочни тестове в реални условия се грижат за създаването на технически усъвършенствани серийни продукти с Hörmann-качество.

Ориентирани към бъдещето

Ориентирани към бъдещето

Фирма Hörmann би желала да даде добър пример. По тази причина днес компанията покрива 100 % от енергийните си потребности с екологично чиста енергия.