Елементи от тръбна рамка

Изцяло остъклени пожароустойчиви и димозащитни елементи

Пожароустойчивите и димозащитни врати и остъкления Hörmann от стомана и алуминий убеждават със сертифицирана безопасност, перфектна функция и стопроцентово идентична визия при системите Алуминий, Стомана N-Line и Стомана S-Line. Автоматичните плъзгащи се врати Hörmann комбинират прозрачността на елементите с тръбна рамка и изискванията за противопожарна защита или за строителство без бариери. С тази програма Hörmann предлага общовалидна хармонична концепция за противопожарна защита за взискателни архитектурни решения в строителството на обекти.

Запознайте се отблизо

Алуминиеви пожароустойчиви елементи

Алуминиеви пожароустойчиви елементи

Пожароустойчивите и димозащитни врати и остъкления Hörmann от алуминий убеждават със сертифицирана безопасност, перфектна функция и стопроцентово идентична визия. С тази програма Hörmann предлага общовалидна хармонична концепция за противопожарна защита за взискателни архитектурни решения в строителството на обекти.

Алуминиева автоматична плъзгаща се врата T30

Алуминиева автоматична плъзгаща се врата T30

С автоматичната плъзгаща се врата T30 разширявате творческите си възможности. Обединете комфорта и прозрачността на изцяло остъклената автоматична плъзгаща се врата с изискванията за противопожарна защита. Повече информация ще намерите на страницата за продукта автоматични плъзгащи се врати.

Стоманени пожароустойчиви и димозащитни елементи T90 / F90

Стоманени пожароустойчиви и димозащитни елементи T90 / F90

Новите стоманени елементи от тръбна рамка са с клас на пожароустойчивост T90 и F90 и като опция с димозащита и са подходящи за монтаж в зидария, бетон, газобетон и преградни стени. Те се предлагат като модели с едно и с две крила, както и като фиксирано остъкление.

Пожароустойчиви външни врати с маркировка CE

Пожароустойчиви външни врати с маркировка CE


  • изпитани и допуснати външни врати с пожароустойчиви и / или димозащитни свойства
  • класифицирани експлоатационни показатели съгласно EN 16034 и EN 14351-1
  • Алуминиеви елементи от тръбна рамка EI2 30
  • Пожароустойчиви врати OD EI2 30 / EI2 90