Каси

Разнообразен асортимент с много индивидуалност

Като специалист по касите с десетилетен опит Hörmann се съобразява с желанията Ви и реализира също и специалното решение за всяка ситуация в строителството.
Нашият асортимент за платна с фалц и без фалц вече разкрива за Вас разнообразни възможности за оформление. Също така предлагаме касите в специални цветове с брилянтен ефект или със специални системи панти и изолационни профили, както и с разнообразно специално оборудване за повече комфорт и сигурност.
Обширният асортимент, специализирането при същевременно голяма гъвкавост и съвременни производствени технологии ни позволяват да реагираме бързо и изчерпателно на Вашите желания.

ПовърхностиВарианти на монтаж
поцинкована грундиранаЗид
с прахово покритиеБетон
в желания от Вас цвят по RALГазобетон
Благородна стомана (V2A, V4A)Гипсови плочи
Преградни стени

Добри причини да изберете стоманените каси Hörmann

Каса VarioFix за лесен и бърз монтаж

Каса VarioFix за лесен и бърз монтаж

За новата стоманена каса VarioFix на Hörmann отклонения в дебелината на стената до 20 мм вече не са проблем: Различни дебелини на стените при ремонт или ново строителство се компенсират с регулируемия декоративен фалц. Монтирана също толкова лесно както и дървената каса, стоманената каса носи допълнителни предимства по отношение на продължителността на експлоатация и дизайна.

Голяма устойчивост и елегантна форма без видим фалц, комбинирани с принципа на монтаж на дървената каса предлага само касата VarioFix.
Плъзгащи се врати за пестящи място решения

Плъзгащи се врати за пестящи място решения

Открийте нови възможности за оптимално използване на Вашите помещения:
С плъзгащите се врати с 1 и 2 крила от стъкло или дърво Hörmann Ви предлага подходящото решение за всяко жилище. В комбинация с различните варианти каси на Hörmann, сред които и стоманената каса VarioFix, плъзгащите се врати са особено подходящи също и за допълнително монтиране на по-късен етап.

Каса без лицева повърхнина за най-високи изисквания към дизайна

Каса без лицева повърхнина за най-високи изисквания към дизайна

Касата без лицева повърхнина HW-SL е оптималното решение за модерния интериорен дизайн, който налага тясна лицева повърхнина на касата и вградени автомати за врата. Със скрито разположените панти, съответно разположени отгоре, изискани ролкови панти тя удовлетворява най-високи изисквания към дизайна.

Изолационен профил за по-добра шумоизолация

Изолационен профил за по-добра шумоизолация

За врати на помещения, граничещи с шумни работни зони, като например складови или производствени халета или за външни врати на жилища препоръчваме шумоизолирана свързваща врата. С новия, предлаган като опция изолационен профил ще подобрите коефициента на шумоизолация на вратата със 7 dB.