Врати от стомана и благородна стомана STS / STU

Мултифункционалните врати от стомана предлагат предимства: Врати с различни функции, монтирани на едно и също ниво в сградата, се съчетават перфектно благодарение на общовалидната си, идентична визия. Вратите от стомана и благородна стомана STS / STU впечатляват със своята съосна, елегантна визия.

Запознайте се отблизо.

Пожароустойчиви и димозащитни врати

Пожароустойчиви и димозащитни врати

Щетите от пожар и дим могат да имат фатални, застрашаващи живота последици. Това прави оборудването с пожароустойчиви и димозащитни врати още по-значимо. Добре е, че можете да се доверите на изпитаните и допуснати за експлоатация в строителството пожароустойчиви и димозащитни врати на Hörmann.

Мултифункционални врати

Мултифункционални врати

За склад или офис, за вътре или за вън, с или без специално оборудване – обширният асортимент от мултифункционални врати Hörmann удовлетворява най-различни изисквания. При монтиране във външни стени вратите се обозначават съгласно DIN EN 4351-1.

Добри причини да изберете вратите от стомана и благородна стомана STS / STU на Hörmann

Изцяло и равнинно залепена конструкция на вратата

Изцяло и равнинно залепена конструкция на вратата

Платното от 62 мм на вратите от стомана и благородна стомана STS / STU се предлага във вариантите без фалц или с дебел фалц. Изцяло и равнинно залепената многослойна конструкция увеличава значително стабилността на крилото и вратите се затварят с плътен звук.

Констркция на вратата

1. Ламарина от стомана или благородна стомана
2. Залепване по цялата площ
3. Противопожарна вложка

Елегантна визия на системата при всички функции

Елегантна визия на системата при всички функции

Вратите на Hörmann от стомана и благородна стомана впечатляват с идентичната си визия при всички функции и във всички комбинации с ъглови каси, блок-каси и обхващащи каси.
Така в рамките на Вашия обект е налице хармонична визия на вратите с висококачествени детайли, като например съосния преход между крилата на вратите с 2 крила или съосния преход към горната част.

Благодарение на единната дебелина на платното от 62 мм получавате еквивалентна конструкция на вратата при всяка функция. Освен това така проектирането на отворите в стените и на ширините на отворите за преминаване става съвсем лесно.
Висококачествени повърхности в цвят или с вид на благородна стомана

Висококачествени повърхности в цвят или с вид на благородна стомана

Модел от благородна стомана

Вратите STS / STU се предлагат също и във вариант от благородна стомана V2A, 1.4301 със зърненост 240 K, като опция V2A с кръгово матиране и V4A, 1.4571 - качество на благородната стомана за приложение в хранително-вкусовата или фармацевтичната индустрия.

Покритие по желание

Като опция вратите STS / STU се предлагат с покритие в 6 предпочитани цвята, в желания от Вас цвят по RAL, както и в специални цветове по скалата NCS.
Монтаж без строителен разтвор при пожароустойчиви врати

Монтаж без строителен разтвор при пожароустойчиви врати

Висококачествените каси за пожароустойчивите врати от стомана и благородна стомана T30 / EI230 и T90 / EI290
STS / STU
са запълнени с минерална вата в завода и следователно могат да се монтират бързо и чисто без измазване със строителен разтвор. Това гарантира чисти повърхности без замърсявания или повреди.

Това е голямо предимство най-вече при касите от благородна стомана или тези с прахово покритие, както и при допълнителен монтаж, например при ремонт.